• Inconstancess •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Diamonds are for ever and we're your diamond
 
KazaloGalleryPortalIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

 

 nove funkcije

Go down 
AvtorSporočilo
MoonCristen°
Admin
Admin
MoonCristen°nove funkcije Empty
ObjavljaNaslov sporočila: nove funkcije   nove funkcije EmptyPon Mar 23, 2009 10:44 am

amm.. tukaj je ENO OBVESTILO.. GLEDE NOVIH FUNKCIJ NA FORUMMOTION FORUMIH IN V PRIHODNJE SE NA NASEM FORUMU!

[center]Verjetno ste že lahko opazili, da so na forumih forumotion dodali nekaj novih funkcij. Nekaj smo jih vključili tudi na našem forumu, verjamem pa da vsem ravno ni najbolj jasno kako delujejo oz. kaj sploh pomenijo. Če smo iskreni, še niti mi ne vemo vsega oz. jst...zdaj če bo kakšna napačna razlaga ne me ubit. Laughing

1. PROFIL
Kaj je novega pri profilu (klik na svoj nick)? V bistvu je nekaj sprememb od prej, saj lahko sedaj vidite svojo statistiko, pišete ostalim članom sporočila, lahko pa vidite tudi koga imate dodanega pod prijatelji, vidni so tudi njihovi avatarji:

nove funkcije 61971629.th nove funkcije 14122913.th nove funkcije 53017795.th

Pod prijatelje lahko dodate vsakega, vendar vas mora ta sprejeti, če vas ne potem ne boste napisani pod njegovimi prijatelji.

2. MULTI - QUOTE

Na novo lahko najdemo v postih dodan tudi gumb Multi Quote. nove funkcije Multiquote

Zakaj je pomemben oz. se uporablja? Do zdaj ste pridno uporabljali gumb Quote, ki ima isto funkcijo kot Multi Quote, le da je z Multi Quote gumbom močno citirati več postov naenkrat, potem pa samo še dopišemo sporočilo pri vsakem citiranem sporočilu zraven in je.

Kako citiramo?

Kliknemo na gumb Multi Quote pri postih, ki jih želimo citirati. Preden ga kliknemo je gumb takšen:
nove funkcije Multiquote , potem pa se drugače obarva: nove funkcije Multiquote1

Sedaj samo še kliknemo nove funkcije 29313683 in pokazali se nam bodo vsi citirani posti, ki smo jih označili, dopišemo kar želimo in smo končali. Pri Hitrem odgovoru ta funkcija ni možna, zato kadar želite citirati več sporočil naenkrat vedno uporabite Post Reply.

3. REPUTATION

Pri profilu pod avatarjem po novem najdemo tudi Reputation.

Kaj pomeni oz. za kaj se gre pri tem?

Pri vsakem postu lahko vidite, če izpoljujete pogoje za to, znakec + in -. S tem lahko kakšen post, od katerega člana ocenite s plusom ali minusom. Če se s komentarjem strinjate in mislite tudi sami enako, boste dali najbž +, v nasprotnem primeru pa -.

nove funkcije 81233314

Ko kliknete na en znak, se potem namesto plusa li minusa v postu pojavi ali zelen ozek pas ali rdeč:

nove funkcije 44669402

S tem ko pa kliknete na + ali -, pa se tudi avtorju tega posta pozna...pri Reputation se mu pokažejo pozitivne ali negativne številke. Če je bilo več negativnih mnenj, bo številka v minusu, če ne bo pozitivna. Se pa to tako ves čas spreminja, čim kdo spet oceni kater post od člana. Vsak član lahko na dan podari samo 20 ocen, morda bomo to še kaj spremenili. Preden lahko ocenite post mora biti vaš Reputation najmanj 3...da pa lahko ocenjujete morate imeti najmanj 20 prispevkov. Klik na + prinese avtorju posta 1 točko, klik na - pa -1 točko. Prav tako se k reputation prištevajo tudi zahvale ....klik na gumb Thanks, ki so vredne 3 točke.

4. GUMB THANKS

Gumb Thank je prav tako novost.

nove funkcije Thanksj

Za kaj gre pravzaprav pri tem?

Gumb ni nič drugega kot to, da se lahko avtor ene teme, ki jo je odprl....lahko gre za vodič, njegovo temo ali kaj drugega....s klikom na ta gumb zahvali vsem, ki so pokomentirali to temo. S tem jim podari tudi 3 točke oz. se jim Reputation zviša za 3.

5. POINTS

Nenazadnje je novost tudi Points, ki je napisan pod avatarjem.

Gre za točkovanje....za vsak post se vam prišteje 1 točka, za novo temo pa dobite 3 točke. Prav tako dobite tudi za vaše prijatelje, ki jih imate dodane in vas sprejmejo točke....tle jih dobite kar 5. Za sporočilo, ki ga napišete kateremu članu v njegovem profilu dobite 2 točke, točke pa se dopišejo tudi na novo registriranim članom, ki za registracijo prejmejo 3 točke. Če bo takšen način točkovanja ostal bomo še videli, o vseh spremembah boste obveščeni.

To pa še ni vse....pridnost lahko nagradimo tudi admini, ki lahko vsakemu članu, če menimo da si to zasluži podarimo kolikor točk želimo s tako imenovanim Points Donation.

Zaenkrat je to vse, če se bomo še česa spomnali bomo dopisali, oz. če bo potrebno kaj spremenit ali popraviti.
Nazaj na vrh Go down
MoonCristen°
Admin
Admin
MoonCristen°nove funkcije Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: nove funkcije   nove funkcije EmptyPon Mar 23, 2009 12:04 pm

Nazaj na vrh Go down
 
nove funkcije
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
• Inconstancess • :: Forumski uvodnik :: All important WARNINGS (obvestila) :: OSTALO-
Pojdi na: